Trykprøvning - For Økonomi & Miljø

Da der er fokus på miljøet og klimaet som aldrig før, er der i Danmark også kommet et stort fokus på huses tæthed og energiforbrug. Dog er et tæt hus ikke kun godt for varmen, men kan også skabe store besparelser på varmeregningen. Trykprøvning & Energimærkning Danmark hjælper dig med at finde ud af, om din bygning er tæt ved hjælp af trykprøvning. Da vi har stor erfaring indenfor området med trykprøvning, kan vi tilbyde alle typer af opgaver, hvilket også gør os i stand til at udføre opgaver for både private og virksomheder i hele Danmark.​

Hvad er trykprøvning?

Hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark arbejder vi naturligvis ud fra gældende lovgivning. Bygningsreglementet samt DS/EN 13829 & DS/EN ISO 9972 normerne sætter standarderne for hvordan trykprøvningen skal foretages.

Her kan du læse mere om hvornår der skal trykprøves, samt hvorfor trykprøvning er så vigtig for nutidens og fremtidens byggeri.

Det vi tilbyder

Det er meget vigtigt for os at præcisere at Trykprøvning & Energimærkning Danmark er din professionelle samarbejdspartner, som hjælper dig igennem trykprøvningen fra start til slut. Vi har meget stor erfaring indenfor trykprøvning og derfor ved vi også hvor der oftest forekommer utætheder.

Her kan du læse mere om fortrykprøvning, trykprøvning og fejlsøgning.

 

Blowerdoor test

Vi har specialiseret os i at lave blowerdoor test af flere boliger på samme tid. Dette gør, at boligerne udelukkende testes på klimaskærmen og dermed eliminerer vi den interne flytning af luft imellem boligerne.

En lidt dyrere test som kan vise sig at spare byggeriet for rigtigt mange penge... læs mere ved at trykke her

 

Tæthedsprøvning

Tæthedsprøvning foretages af både nye og eksisterende huse og bygninger.

NybyggeriVed nybyggeri bruges det som godkendelse af husets tæthed ift. glædende normer og Bygningsreglement.

Eksisterende bygninger: Ved eksisterende bygninger bruges det til at teste for trækgener og til at teste om en bygningen er tæt ift efterisolering af fx lofter og vægge.

Her kan du læse mere om tæthedsprøvning

Termografering

Termografering bruger vi hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark primært til at identificere utætheder ved samtidig at anvende vores blowerdoor udstyr.

Her kan du læse mere om termografering.