Det vi tilbyder

Trykprøvning & Energimærkning Danmark bruger meget energi på at levere Danmarks bedste service, hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde i forbindelse med vores trykprøvninger og andre tests.

Vi vil allerhelst komme med gode nyheder om, at testen sidder lige i skabet – men er der udfordringer i henhold til tæthedskravene, er vi selvfølgelig forpligtet til at påpege dette.

Vi kan naturligvis hjælpe med at finde utæthederne, så du kan få igangsat udbedring. Efterfølgende tester vi igen, så bygningen kommer i mål.

Afspil video

3 gode grunde til at snakke med os

Vi bestræber os på at levere Danmarks bedste service, Vi er ISO 9001 certificeret indenfor både Trykprøvning & Energimærkning, dette er din sikkerhed for at kvaliteten er i top. Vi laver ekstra attraktive priser ved store byggerier. 

Teste flere huse/lejligheder

Vi kan teste flere lejligheder under samme blowerdoortest ved at sammenkoble flere blæsere. Dermed kan vi eliminere interne utætheder imellem boligerne.

Service

Vi er landsdækkende og tilbyder at arbejde udenfor normal arbejdstid, for at du kan sikre dit byggeris fremdrift.

Din garanti for kvalitet

Vi er ISO9001 certificeret indenfor trykprøvning & Energimærkning og er rådgiveransvarsforsikret i hele Danmark.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information.

Certifikater - Trykprøvning & Energimærkning

Som din garanti for at vi har styr på vores arbejde har vi valgt at være ISO9001 certificeret indenfor både Trykprøvning & Energimærkning. Vi har tegnet medlemskab af Danske Bygningskonsulenter for at sikre os den nyeste viden indenfor vores speciale ligesom vi er rådgiveransvarsforsikret i hele Danmark. 

Fordele

Referencer

Mærsk Nyt Kontordomicil

København – Erhverv 14.373 m2

Amager bakke

Erhverv 41.000 m2 – Trykprøvet

Ceresbyen Aarhus

Bryggerhaven 230 Lejligheder