Om os

Hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark, arbejder vi efter, at blive jeres fortrukne samarbejdspartner. Det gør vi ved at give branchens måske bedste service. Vi står til jeres rådighed ved hvert spørgsmål i måtte have. 

Hvem er vi?

Firmaet er stiftet af Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl og vi indgår begge i den daglige drift og har hånden på kogepladen.  Med vores store erfaring indenfor byggeri kender vi alt til den travle afleveringsfase som du står midt i. Derfor tilbyder vi også at trykprøve udenfor normal arbejdstid mod et mindre tillæg. Vi har begge stor erfaring indenfor byggeri, trykprøvning og energimærkning.

Brian

Brian er 40 år. Bygningstester, energikonsulent, certificeret droneoperatør, tømrer/snedker samt ejendomsfunktionær. 

Brian har arbejdet med Trykprøvning & Energimærkning i 5 år.

Brian er fra Aarhus hvor han har boet det meste af sit liv. Brian har en stor erfaring med kundekontakt. Han er god til at overholde deadlines, ligesom han er god til at have styr på processen. Brian har kunden for øje samt stor faglig viden fra sin tid som tømrer/formand.

Morten

Morten er 40 år, bygningsingeniør, bygningstester samt energikonsulent.

Morten har arbejdet med Trykprøvning & Energimærkning i 11 år.

Han er fra Aarhus hvor han har boet hele sit liv. Morten har stor erfaring med styring af byggepladser samt udarbejdelse af energimærker samt trykprøvninger.

Certifikater - Trykprøvning & Energimærkning

Som din garanti for at vi har styr på vores arbejde har vi valgt at være ISO9001 certificeret indenfor både Trykprøvning & Energimærkning. Vi har tegnet medlemskab af Danske Bygningskonsulenter for at sikre os den nyeste viden indenfor vores speciale ligesom vi er rådgiveransvarsforsikret i hele Danmark. 

Fordele