Profil

Hos Trykprøvning & Energimærkning Danmark, arbejder vi efter, at blive jeres fortrukne samarbejdspartner. Det gør vi ved at give branchens måske bedste service. Vi står til jeres rådighed ved hvert spørgsmål i måtte have.

Firmaet er stiftet af Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl og vi indgår begge i den daglige drift og har hånden på kogepladen.

Med vores store erfaring indenfor byggeri kender vi alt til den travle afleveringsfase som du står midt i. Derfor tilbyder vi også at trykprøve udenfor normal arbejdstid mod et mindre tillæg.

Uanset bygningens størrelse bemander vi altid projekterne så håndværkerne kan møde ind til normaltid den efterfølgende dag. Denne service er for at forstyrre jer mindst muligt i den travle tid.

Vi har begge stor erfaring indenfor byggeri, trykprøvning og energimærkning.

Læs endelig mere herunder…

-

Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl, 

Trykprøvning og Energimærkning Danmark 

Brian Buhl

Brian

Brian er 38 år. Bygningstester, energikonsulent, certificeret droneoperatør, tømrer/snedker samt ejendomsfunktionær.

Brian er fra Aarhus hvor han har boet det meste af sit liv. Brian har en stor erfaring med kundekontakt. Han er god til at overholde deadlines, ligesom han er god til at have styr på processen. Brian har kunden for øje samt stor faglig viden fra sin tid som tømrer/formand.

Brian er spiningsinstruktør og svømmer i sin fritid.

Brian har 2 børn på 6 og 8 år

Morten Kiil Poulsen

Morten

Morten er 38 år, bygningsingeniør, bygningstester samt energikonsulent.

Morten har arbejdet med Trykprøvning & Energimærkning i 5 år.

Han er fra Aarhus hvor han har boet hele sit liv. Morten har stor erfaring med styring af byggepladser samt udarbejdelse af energimærker samt trykprøvninger.

I fritiden har Morten i de sidste par år brugt sine evner på at renovere sit hus.

Morten er gift med Gitte, sammen har de 2 børn på 6 og 8 år.